Bemutatkozás

 

Köszöntjük Önt a Pekker Logistic Kft. honlapján.

 

Kérem engedje meg, hogy pár mondatban ismertessem cégünk tevékenységét. Cégünk tevékenysége a belföldi, illetve nemzetközi szállítmányozás, fuvarozás. Fő profilunk az egész Európára kiterjedő közúti áruszállítmányozás. Társaságunk 100%-ban magyar tulajdonú. Jelenlegi ügyfeleink a hazai és nemzetközi gazdasági élet különböző területein tevékenykednek és azok elismert szereplői. Partnereink hűségére, cégünkbe vetett bizalmára büszkék vagyunk.

Munkáink során kivétel nélkül nagy hangsúlyt fektetünk a pontosságra, tájékoztatásra és minőségre. Tehergépjárműveink műholdas nyomkövetővel felszereltek, melyek állandó felügyeletet és folyamatos elérhetőséget biztosít a ránk bízott áru aktuális helyzetéről magunk és megbízóink részére.

Cégünk rendelkezik Szállítmányozási felelősségbiztosítással.

Társaságunk a saját meglévő kapacitása mellett az aruk rugalmasabb szállítása érdekében a miénktől eltérő gépjárműállománnyal rendelkező fuvarozó cégeket is foglalkoztat. A szállítandó áru jellegéhez igazodva választjuk ki a legmegfelelőbb járművet. Csakis megbizható, tapasztalt és többszörösen leellenőrzött alvállalkozókkal dolgozunk együtt, hogy teljes felelősséget tudjunk vállalni partereink felé. Mindegyik alvállalkozónk érvényes CMR biztosítással rendelkezik.

Ügyfeleink megbízásait a megrendeléstől egészen az áru címzetthez történő eljutásáig végig kiemelt figyelemmel kísérik munkatársaink. Az eseti és rendszeres megbízásokat, valamint megrendelőink extra elvárásait is rugalmasan kezeljük.

Munkatársainknak a folyamatos szakmai továbbképzése biztosított, valamint járműveinket is folyamatosan fiatalítjuk, korszerűsitjük. Kis vállalkozás révén megbízóink a bosszantó kapcsolási és végeláthatatlan várakozási idő helyett azonnal kapcsolatba léphetnek kollégánkkal.

Megbízóinknak csupán annyit kell csak tenni, hogy közöljék, hogy mikor, honnan, mennyi árut és hová szeretnének eljuttatni és mi megkeresük rá a legoptimálisabb fuvareszközt, a legkedvezőbb ár és a határidő figyelembevételével.

Reméljük, hogy rövid cégbemutatónk felkeltette az Ön érdeklődését és a jövőben vállalkozásukat is az egyre növekvő számú megbízóink körében köszönthetjük.

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült